Blogi

Heimo lähetteli tänään pientä uutiskirjettä, tässä se vielä kaikelle kansalle nähtäväksi.

Moikka moi!

Syksy on saapunut ja sen myötä myös Heimon blogi alkaa ilmestyä säännöllisen epäsäännöllisesti. Täällä blogin puolella tulemme jakamaan kokemuksiamme Heimon toiminnasta ja kirjoittelemaan kaikesta muustakin nuoriin, nuorisotyöhön, arkeen ja elämään liittyvästä, joka meitä innostaa, ihmetyttää tai on jotenkin ajankohtaista.

Aloitamme blogin esittelemällä naiset Heimon takaa. Heimoa vetävät Heimopäällikkö eli starttipajavalmentaja, yhteisöpedagogi ja kuva-artesaani Anna Kemppainen Viitasaaren kaupungilta sekä Myönteinen tuulettaja eli nuorisotyöntekijä, työnohjaaja ja kouluttaja Tiina Honkonen Myötätuuli Tiina Honkonen ky:stä. 

Meillä molemmilla on juuret maaseudulla, metsässä ja nuorisotyössä ja uskomme siihen, että elämän tarjoamiin mahdollisuuksiin kannattaa tarttua. Metsän ja luonnon lisäksi meitä innostaa kuvat ja värit, kirjat ja kirjoittaminen ja uusien asioiden kokeileminen.

Heimotyöpäivämme koostuvat tällä hetkellä Heimon materiaalien työstämisestä, toiminnan markkinoimisesta ja tiedottamisesta sekä tietysti nuorten ryhmien vetämisestä. Heimolla on oma tehtäväkirja, jonka kaikki harjoitukset ovat meidän omaa käsialaamme. Kirjan yksittäisiä sivuja tulet jatkossa löytämään verkkosivujemme Materiaalit-osiosta sekä Heimon somesta. 

Heimon ryhmät ovat syksyn myötä starttailemassa ja mukaan mahtuu vielä hyvin. Voimme räätälöidä ryhmien aloituksia tarpeen mukaan, joten aina kannattaa olla yhteydessä! 

Lopuksi haluasimme jakaa itsestämme vielä vähän lisää Heimon ystäväkirjan avulla.

Ihanaa syksyä!

Toivottelevat,

Anna ja Tiina

Ystäväkirjan sivu, jonka Tiina on täyttänyt